Produkty spożywcze keyboard_arrow_right
Warzywa keyboard_arrow_right
Warzywa konserowane keyboard_arrow_right
CHARSZNICA KAPUSTA ZASMAŻANA Z BOROWIKAMI
CHARSZNICA KAPUSTA ZASMAŻANA Z BOROWIKAMI
Wprowadź ilość i jednostkę
sztuka
= 0 g
53 kcal
Lub 222 kJ ● Wartość energetyczna
1,1 g
Zalecane dzienne spożycie: 0 g
6,1 g
Zalecane dzienne spożycie: 0 g
Cukry
1 g
3 g
Zalecane dzienne spożycie: 0 g
Nasycone kwasy tłuszczowe
0,4 g
Kwasy tłuszczowe trans
-
Mono nienasycone
-
Wielonienasycone
-
Cholesterol
-
Błonnik
-
Zalecane dzienne spożycie: 0 g
Sól
0,5 g
Wapń
-
Sód
-
Woda
-
PHE
55 mg
0%
Z zalecenago dziennego spożycia
Dokładniejsze oszacowanie dziennego spożycia
Edytuj swój profil poniżej i zapisz
Kobieta
Mężczyzna
Chcę
Schudnąć
Nabrać masy mięśniowej
Być fit
Rok urodzenia
Wzrost
Waga
Dzienny poziom aktywności
Zgodnie z zakończonymi aktywnościami
Najpopularniejsza aktywność w kategorii Warzywa konserowane
Skład wartości odżywczych
11 %
60 %
10 %
29 %
4 %
Użytkownicy Premium nie widzą reklam
Możesz umieścić produkt w swoim menu

Łatwy przegląd kategorii
uzyskaj lepszą kontrolę nad spożyciem i wydatkowaniem kalorii

Statystyki na drodze do osiągnięcia docelowej wagi
Określ swoją docelową wagę i śledź postępy.

Inspiruj się przepisami i innymi menu
Uzyskaj olbrzymią bazę danych produktów.
Ponad 7 milionów użytkowników
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Aplikacja bardzo mi się podoba można kontrolować co i ile się tego je przypomina również o nawadnianie co również jest ważne godne polecenia :)
Super, lepsza niż inne. Baza produktów jest naprawdę ogromna. Możliwość skanowania produktów. Oprócz składników BTW pokazuje również Błonnik w wersji standardowej, a w wersji premium są też witaminy inne makroelementy. Po kilku dniach notowania jadłospisu zaczyna przypominać nam o tym, że jemy za mało lub za dużo danej grupy produktów, np., za dużo tłuszczy nasyconych, za mało wody, za mało ryb, albo za dużo alkoholu. Bardzo polecam
Bardzo fajna dla liczenia kalorii i mikroskładników. 6 posiłków+ aktywność. Dodawanie produktów po kodzie kreskowym jak również tworzenie własnych produktów i przepisów.