Produkty spożywcze keyboard_arrow_right
Posiłki i dodatki keyboard_arrow_right
Dania gotowe i półprodukty keyboard_arrow_right
Hilcona Tortelloni z serem Ricotta i szpinakiem 250 g
Hilcona Tortelloni z serem Ricotta i szpinakiem 250 g
Wprowadź ilość i jednostkę
1 g
= 100 g
186 kcal
Lub 780 kJ ● Wartość energetyczna
8 g
Zalecane dzienne spożycie: 118 g
32 g
Zalecane dzienne spożycie: 182 g
Cukry
-
0,8 g
Zalecane dzienne spożycie: 53 g
Nasycone kwasy tłuszczowe
-
Kwasy tłuszczowe trans
-
Mono nienasycone
-
Wielonienasycone
-
Cholesterol
-
Błonnik
-
Zalecane dzienne spożycie: 28 g
Sól
-
Wapń
-
Sód
-
Woda
-
PHE
400 mg
10%
Z zalecenago dziennego spożycia
Dokładniejsze oszacowanie dziennego spożycia
Edytuj swój profil poniżej i zapisz
Kobieta
Mężczyzna
Chcę
Schudnąć
Nabrać masy mięśniowej
Być fit
Rok urodzenia
Wzrost
Waga
Stały wydatek energii
Nieznaczna aktywność
Najpopularniejsza aktywność w kategorii Dania gotowe i półprodukty
Skład wartości odżywczych
20 %
78 %
2 %
Użytkownicy Premium nie widzą reklam
Więcej o tym produkcie
Prosty i szybki sposób przygotowania! W garnku - wskazówka dotycząca przygotowania: Zagotuj 1 l wody. Dodaj 1 płaską łyżeczkę soli. Wrzuć tortelloni do wrzątku, lub bezpośrednio do podgrzanego sosu. Gotuj 2 minuty. Odcedź i gotowe!
Przechowywać w temperaturze: od +1 °C do +7 °C. Po otwarciu przechowywać w temperaturze od +1 °C do +7 °C i spożyć w ciągu 1 dnia.
Możesz umieścić produkt w swoim menu

Łatwy przegląd kategorii
uzyskaj lepszą kontrolę nad spożyciem i wydatkowaniem kalorii

Statystyki na drodze do osiągnięcia docelowej wagi
Określ swoją docelową wagę i śledź postępy.

Inspiruj się przepisami i innymi menu
Uzyskaj olbrzymią bazę danych produktów.
Ponad 7 milionów użytkowników
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Polecam, nawet bez premium bardzo fajna
Aplikacja bardzo mi się podoba można kontrolować co i ile się tego je przypomina również o nawadnianie co również jest ważne godne polecenia :)
Bardzo fajna dla liczenia kalorii i mikroskładników. 6 posiłków+ aktywność. Dodawanie produktów po kodzie kreskowym jak również tworzenie własnych produktów i przepisów.