Produkty spożywcze keyboard_arrow_right
Posiłki i dodatki keyboard_arrow_right
Dania gotowe i półprodukty keyboard_arrow_right
Kluski śląskie z mięsem 450 g
Kluski śląskie z mięsem 450 g
Wprowadź ilość i jednostkę
1 g
= 100 g
173 kcal
Lub 723 kJ ● Wartość energetyczna
4,3 g
Zalecane dzienne spożycie: 118 g
28 g
Zalecane dzienne spożycie: 182 g
Cukry
-
4,3 g
Zalecane dzienne spożycie: 53 g
Nasycone kwasy tłuszczowe
1,5 g
Kwasy tłuszczowe trans
-
Mono nienasycone
-
Wielonienasycone
-
Cholesterol
-
Błonnik
-
Zalecane dzienne spożycie: 28 g
Sól
0,49 g
Wapń
-
Sód
-
Woda
-
PHE
215 mg
12%
Z zalecenago dziennego spożycia
Dokładniejsze oszacowanie dziennego spożycia
Edytuj swój profil poniżej i zapisz
Kobieta
Mężczyzna
Chcę
Schudnąć
Nabrać masy mięśniowej
Być fit
Rok urodzenia
Wzrost
Waga
Stały wydatek energii
Nieznaczna aktywność
Najpopularniejsza aktywność w kategorii Dania gotowe i półprodukty
Skład wartości odżywczych
12 %
77 %
0 %
12 %
4 %
Użytkownicy Premium nie widzą reklam
Więcej o tym produkcie
Spożyć po obróbce termicznej!
Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18°C do daty minimalnej trwałości. Przechowywanie w warunkach domowych (informacja dla konsumenta): -w temperaturze -6°C: 1 tydzień, -w temperaturze -12°C: 1 miesiąc, -w temperaturze nie wyższej niż -18°C do daty minimalnej trwałości. Chronić przed rozmrożeniem Wyrób rozmrożony nie nadaje się do ponownego zamrożenia.
Możesz umieścić produkt w swoim menu

Łatwy przegląd kategorii
uzyskaj lepszą kontrolę nad spożyciem i wydatkowaniem kalorii

Statystyki na drodze do osiągnięcia docelowej wagi
Określ swoją docelową wagę i śledź postępy.

Inspiruj się przepisami i innymi menu
Uzyskaj olbrzymią bazę danych produktów.
Ponad 7 milionów użytkowników
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Rewelacyjna nawet w darmowej wersji. Nie trzeba nic zapisywać na kartce. Masę produktów w bazie plus skaner który bardzo ułatwia życie. Polecam !!!
Bardzo fajna i przydatna aplikacja
Bardzo fajna dla liczenia kalorii i mikroskładników. 6 posiłków+ aktywność. Dodawanie produktów po kodzie kreskowym jak również tworzenie własnych produktów i przepisów.