Produkty spożywcze
keyboard_arrow_right
Wędliny i delikatesy
keyboard_arrow_right
Szynki
keyboard_arrow_right
Krakus Szynka do pieczenia lub wędzenia

Krakus Szynka do pieczenia lub wędzenia

Wprowadź ilość i jednostkę
close
sztuka
= 0 g
edit Dodaj do menu
147 kcal
Lub 617 kJ ● Wartość energetyczna
fiber_manual_record
Białka
16 g
Zalecane dzienne spożycie: 0 g
fiber_manual_record
Węglowodany
1,5 g
Zalecane dzienne spożycie: 0 g
Cukry
-
fiber_manual_record
Tłuszcze
8,4 g
Zalecane dzienne spożycie: 0 g
Nasycone kwasy tłuszczowe
3,5 g
Kwasy tłuszczowe trans
-
Mono nienasycone
-
Wielonienasycone
-
Cholesterol
-
Błonnik
-
Zalecane dzienne spożycie: 0 g
Sól
1,9 g
Wapń
-
Sód
-
Woda
-
PHE
800 mg
0%
Z zalecenago dziennego spożycia
Dokładniejsze oszacowanie dziennego spożycia
Edytuj swój profil poniżej i zapisz
Kobieta
Mężczyzna
Chcę
Schudnąć
Nabrać masy mięśniowej
Być fit
Rok urodzenia
Wzrost
cm
Waga
kg
Stały wydatek energii
Nieznaczna aktywność
keyboard_arrow_down
Zapisz swój profil na 65 000 produktów
Skład wartości odżywczych
fiber_manual_record Białka
62 %
fiber_manual_record Węglowodany
6 %
fiber_manual_record Cukry
0 %
fiber_manual_record Tłuszcze
32 %
fiber_manual_record Nasycone kwasy tłuszczowe
14 %
Użytkownicy Premium nie widzą reklam
Więcej o tym produkcie

Sznurek znajdujący się w opakowaniu nie nadaje się do spożycia. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania. Spożyć po obróbce cieplnej. Sposób przygotowania: Wędzenie: Produkt wyjąć z opakowania, zawiesić na kijach wędzarniczych i pozostawić w temp. pokojowej na ok. 2-3 godziny do obeschnięcia powierzchni. Wkładać do rozgrzanej wędzarni (temp. 50-60 °C, bez zadymienia), zostawić do wysuszenia powierzchni produktu (ok. 45-60 minut). Rozpocząć wędzenie dymem w wędzarni do uzyskania oczekiwanej barwy (temp. 50-60 °C). Po wyjęciu z wędzarni, parzyć w wodzie w temp. 80 °C do uzyskania 72 °C wewnątrz produktu (przy masie ok. 2 kg - czas parzenia ok. 2 h). Pieczenie: Po wyjęciu z opakowania parzyć w wodzie w temp. 80 °C do uzyskania 72 °C wewnątrz produktu (przy masie ok. 2 kg - czas parzenia ok. 2 h). Zapiekanie: pieczenie w piekarniku w temp. 180 °C (ok. 15-20 minut).

Przechowywać w temperaturze od 0°C do +4°C.

Możesz umieścić produkt w swoim menu
Łatwy przegląd kategorii
uzyskaj lepszą kontrolę nad spożyciem i wydatkowaniem kalorii
Statystyki na drodze do osiągnięcia docelowej wagi
Określ swoją docelową wagę i śledź postępy.
Inspiruj się przepisami i innymi menu
Uzyskaj olbrzymią bazę danych produktów.
Zacznij dziś
Dostępność:  Web iOS  Android
Ponad 7 milionów użytkowników
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Super, lepsza niż inne. Baza produktów jest naprawdę ogromna. Możliwość skanowania produktów. Oprócz składników BTW pokazuje również Błonnik w wersji standardowej, a w wersji premium są też witaminy inne makroelementy. Po kilku dniach notowania jadłospisu zaczyna przypominać nam o tym, że jemy za mało lub za dużo danej grupy produktów, np., za dużo tłuszczy nasyconych, za mało wody, za mało ryb, albo za dużo alkoholu. Bardzo polecam
ontrola diety w aplikacji pomogła mi już zrzucić w ciągu niecałego roku prawie 20 kilo. Bardzo duża baza produktów, łatwe dodawanie nowych. Osobiście, bardzo polecam każdemu. Pozdrawiam też serdecznie cały zespół Dine4Fit!
Rewelacyjna nawet w darmowej wersji. Nie trzeba nic zapisywać na kartce. Masę produktów w bazie plus skaner który bardzo ułatwia życie. Polecam !!!
phone Pobierz aplikację
App
Dine4Fit © 2025 Wszelkie prawa zastrzeżone.