Carte D'Or Baza do przygotowania deseru Crème Brulee Crème Caramel 1,25 kg
Sposób przygotowania Crème Brulee 1. Zagotuj mleko i śmietankę stosując odpowiednie proporcje. 2. Następnie dodaj deser Crème Brulee/ Crème Caramel (proszek) i mieszaj do uzyskania gładkiej, kremowej konsystencji. 3. Krem rozlej do foremek z karmelem i odstaw do wystygnięcia. 4. Przed podaniem posyp wierzch brązowym cukrem i skartelizuj używając palnika. Crème Caramel 1. Zagotuj mleko. 2. Następnie dodaj deser Crème Brulee/ Crème Caramel (proszek) i mieszaj do uzyskania gładkiej, kremowej konsystencji. 3. Krem rozlej do foremek z karmelem i odstaw do wystygnięcia. 4. Przed podaniem polej sosem karmelowym i podawaj na zimno. Dozowanie Crème Brulee Produkt 125 g / Mleko 0,5 L / Śmietanka 0,5 L / Ilość porcji* 11 Produkt 625 g / Mleko 2,5 L / Śmietanka 2,5 L / Ilość porcji* 56 Produkt 1,25 kg / Mleko 5 L / Śmietanka 5 L / Ilość porcji* 114 Crème Caramel Produkt 125 g / Mleko 1 L / Śmietanka - / Ilość porcji* 11 Produkt 625 g / Mleko 5 L / Śmietanka - / Ilość porcji* 56 Produkt 1,25 kg / Mleko 10 L / Śmietanka - / Ilość porcji* 114 *1 porcja = 100 g