Carte D'Or Deser Panna Cotta 800 g (2 sztuki)
Sposób przygotowania: Zagotować 2 litry mleka, wsypać zawartość opakowania Panna Cotta (48 porcji) i mieszać do całkowitego rozpuszczenia. Następnie dodać 2 litry zimnej śmietanki kremówki i dobrze wymieszać. Wlać do foremek lub miseczek. Po wystudzeniu wstawić do lodówki na około 3 godziny. Do przyrządzenia mniejszej ilości deseru (ok. 10 porcji) stosować proporcje: 167 g produktu na 410 ml mleka i 410 ml śmietanki kremówki. Porcje 1 / Deser Panna Cotta proszek 16,7 g / Śmietanka 41 ml / Mleko 41 ml Porcje 10 / Deser Panna Cotta proszek 167 g / Śmietanka 410 ml / Mleko 410 ml Porcje 24 / Deser Panna Cotta proszek 400 g / Śmietanka 1 l / Mleko 1 l Porcje 48 / Deser Panna Cotta proszek 800 g / Śmietanka 2 l / Mleko 2 l
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.