Carte d'Or Professional Mus czekoladowy 1,44 kg
Sposób przygotowania: 1. Zawartość opakowania (1,44 kg) wsypać do 3 litrów zimnego mleka pasteryzowanego (1,5 % tł.). 2. Ubijać mikserem elektrycznym 2 min. na najniższych obrotach, a potem przez 5 min. na najwyższych obrotach. 3. Podzielić na porcje po 50 g i wstawić do lodówki na 90 minut. Do przygotowania mniejszej ilości deseru (ok. 10 porcji po 50 g) stosować proporcje: 160 g produktu na 330 ml mleka. Dozowanie Mus czekoladowy (proszek) 240 g / Mleko 0,5 l / Porcje** 15 Mus czekoladowy (proszek 480 g / Mleko 1 l / Porcje** 30 Mus czekoladowy (proszek 1,44 kg / Mleko 3 l / Porcje** 90 **1 porcja = 50 g 90 min 2-5 °C
Najlepiej spożyć przed końcem: patrz data w górnej części opakowania. Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu. Przygotowany produkt należy przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.