Knorr Domowe Smaki Barszcz biały 36 g
Sposób przygotowania: 1. Zawartość torebki wsyp do 750 ml zimnej wody i dokładnie wymieszaj. 2. Doprowadź do wrzenia i gotuj około 5 minut na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając. Przepis na: Klasyczny barszcz biały 1. Przygotuj według swoich upodobań bulion warzywno-mięsny na białej kiełbasie, z listkiem laurowym i ząbkiem czosnku. 2. 1 lub 2 torebki barszczu białego Knorr wymieszaj z kilkoma łyżkami zimnej wody i dodaj do wywaru. Gotuj jeszcze ok. 10 minut. 3. Zupę zapraw śmietaną, dopraw do smaku majerankiem i łyżką chrzanu. Podawaj z pokrojoną białą kiełbasą i jajkami ugotowanymi na twardo. Rada: Barszcz biały efektownie wygląda podany w wydrążonym chlebku, zapieczonym wcześniej przez 15 minut w piekarniku.
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.