Marchewka z groszkiem FRoSTA
Kulinarne inspiracje ...i z pomysłem: Ryba z groszkiem i marchewką Składniki: 1 opakowanie Marchewki z groszkiem FRoSTY, 1 opakowanie Filetów z mintaja FRoSTY, 1 puszka pomidorów, 200 ml śmietany 18%, 150 g sera żółtego, 1 żółtko, bazylia, oregano, só pieprz Sposób przygotowania: 1. Filety przygotuj w garnku według przepisu podanego na opakowaniu i ułóż w naczyniu żaroodpornym. 2. Marchewkę z groszkiem przygotuj według przepisu podanego na opakowaniu. 3. Ugotowane warzywa i pomidory ułóż na rybie. 4. Śmietanę wymieszaj z żółtkiem i przyprawami. Przygotowanym sosem polej wszystkie składniki zapiekanki. Posyp startym serem. 5. Całość zapiekaj w temperaturze 200 °C przez 20 minut. Sosem, który zgromadzi się na dnie naczynia, polej ugotowany wcześniej ryż.
Przechowywanie w domu: Zamrażalnik * (-6 °C) 4 dni ** (-12 °C) 3 tygodnie *** (-18 °C) patrz nadruk na opakowaniu Rozmrożonego produktu ponownie nie zamrażać.